Ad-Soyad: Ned Narion Yaş: 23 Rpg deneyimi: 2 yıllık rpgciyim Rpg[20 Satır]: (Rpg yi 20 satırı geçsin diye böyle yapmadım. kendisi oldu) Ned o sinsi bakışını etrafa savururken kendine , kendisinin ne kadar zeki olduğunu kendisine söyleyip duruyor vebundan da hiç bıkmıyordu. Bu basit ama güçlü plan tamamen kusursuzdu. Ve çok basitti. Adımlarını hızlandırarak Bağıran Baraka’dan dışarı çıktı hızla küçük sıradan ve basit büyücülerle dolu köye doğru gidiyordu. Hogwarts öğrencilerinin en yakın ne zaman tatile gireceklerini tahmin etmeye çalışıyordu. Hogwarts’ta bir ölümyiyen kimin aklına gelirdi ki? Aralık ayında olması ona çok büyük avantaj sağlıyordu bir hafta sonra Noel tatili için bütün bulanıklar evlerine gideceklerdi. Bu çok güzel bir zamandı. Kendine hayranlığını sürdürürken yönünü değiştirip domuz suratlı tabelanın yanından geçerek bara girdi köşede karanlıkta bulunan masaya oturarak barmene baktı. Barmen kendisinin kim olduğunu o anda fark etmiş gibi elindeki bezi bırakarak yürümeye koyuldu.Ayaklarını sürüyerek üzerinde yürüdüğü tahtalar her basışında gıcırdıyordu ve boş bara küçük de olsa ses yayıyordu. Ned yaşlı adam daha yanına gelmeden
“Ateşviskisi!” dedi. Adam olduğu yerde geri dönerek geldiği küçük bara yeniden ilerledi. O sırada içeri giren kukuletalı adam Ned’in yanına geldi ve hiç sormadan masaya oturdu bu ukalaya haddini bildirmesi gerektiğini düşünse de kukuletasını çıkardığında onu tanımıştı. Bu bir kurtadamdı Ned ona bakıp elini asasının üzerinden çekti.
—Ne işin var senin burada Greyback?
Ama Greyback’in Ned’in söyledikleri yada sordukları ile pek alakadar olmadığını anlamıştı.
—Sizin yeraltından çıkmadığınızı sanıyordum, ne oldu?
Sonunda çok uzun olmasada cevap gelmişti;
—Lord beni bir görev için gönderdi. Ankacılar onun yoluna fazla çıkıyor! Lord onları ayakaltından kaldırmak için kurtadamları görevlendirdi.
Ned karanlık loş ışığın altında,buğulu camların geçirdiği kadar ışıkta Greyback’in yüzündeki ifadeden taze kan için yanıp tutuştuğu belli oluyordu. Kendisine saldıracak kadar aç olmadığını bilmese kendisine bir kalkan koyacağından emindi. Sonra devam etti:
—Sen niye buradasın? Hogwarts’ın bu kadar yakınında olmak senin için ürkütücü gelmiyor mu?
Ned Greyback’in kendisi ile alay ettiğini düşününce sinirlenmişti asasını yerinden çıkartarak Greyback’e doğrulttu ve soğukkanlılığını hiç bozmadan
—Ağzından çıkan laflara dikkat et istersen Greyback!
Dedi. Ve asasını hafiften -tüm kontrolün kendisinde olduğunu belirtmek için- salladı o sırada ateşviskisi önüne konmuştu. Gecikmişti Ned şişeyi tek eline alarak bardağına doldurdu normal viski doldurulduğundan daha çok doldurdu ardından şişeyi kurtadama vererek kadehten içmeye başladı, o sırada Greyback şişeyi ağzına dikmiş neredeyse bütün cübbesini ıslatmıştı çok susamış gibiydi. Ned bir yudum daha alırken masa arkadaşı şişeyi bitirmişti ardından Ned:
—Ankacılar için bir plan yaptın mı?
Kurtadam şişeyi bitirmiş masaya indirmişti ve Ned’i çok bekletmeyerek cevapladı
—Lord Voldemort planı hazırladı. Planda sende varsın. Kurtadamlara çok güvenmiyor belliki.