Sanal Hogwarts Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Draco Dormiens Nunquam Titiliandus

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sevgili Arıyorum!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
Lisa Angel Préscy
Müdire & Slytherin Bina Sorumlusu & KSKS Prof.
Lisa Angel Préscy

Bilgiler
Yaş : 36 Kayıt tarihi : 12/11/08 Mesaj Sayısı : 33 Meslek : Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörlüğü Kan Durumu : Safkan tabi xD Okul : Hogwarts!!

Sevgili Arıyorum!! Vide
MesajKonu: Sevgili Arıyorum!!   Sevgili Arıyorum!! Icon_minitimeSalı Ara. 09, 2008 3:54 pm

Evet Ölüm Yiyen olan ve en az 7 aydır Rpg yapan ünlüsü Daniel Radcliffe veya Tom Welling olan bir Rp partneri arıyorum!
Tom Christoper Welling
Bitkibilim Profesörü
Bitkibilim Profesörü
Tom Christoper Welling

Bilgiler
Yaş : Kayıt tarihi : 13/12/08 Mesaj Sayısı : 3 Meslek : Kan Durumu : safkan Okul :

Sevgili Arıyorum!! Vide
MesajKonu: Geri: Sevgili Arıyorum!!   Sevgili Arıyorum!! Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 6:49 pm

Eğer hala boşsa ben olabilirim. Ünlüm Tom Welling xD Şans eseri kesinlikle. Ölüm Yiyenim. 4 yıllık rp'ciyim xD 7 ay demişsin ama XD Sık sık online olabilirim bu arada meslek olarak Profesör alımlarına başvurdum. xD
Lisa Angel Préscy
Lisa Angel Préscy

Bilgiler
Yaş : 36 Kayıt tarihi : 12/11/08 Mesaj Sayısı : 33 Meslek : Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörlüğü Kan Durumu : Safkan tabi xD Okul : Hogwarts!!

Sevgili Arıyorum!! Vide
MesajKonu: Geri: Sevgili Arıyorum!!   Sevgili Arıyorum!! Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 12:32 pm

Tamam hayırlı olsun xD Metamorfmagus ünlülerimden birini Kristin Kreuk yapayım bari xD

Sevgili Arıyorum!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası